Ostin hiljattain Kitvision Escape 4KW actionkameran satasella. Hintaan kuului vieläpä läjä kiinnikkeitä, joten tuote on hinnoiteltu aika agressiivisesti verrattuna GoProhon. Mutta miten kameroiden kuvanlaatu eroaa toisistaan? Oheinen video antaa osviittaa.

Published by kampiapina

8 thoughts on “VIDEO: Halpa actionkamera vastaan kallis

  1. Äkkisältään katseltuna halpatuote antaa kyllä kovasti vastinetta rahalle! Mun silmään näyttää hetkittäin jopa paremmalta kuin tuo GoPro?!

    1. Kitvision prosessoi kuvaa selkeästi valmiiksi vähän enemmän (terävöitys ja kontrasti) joka joissain tilanteissa jopa näyttää paremmalta kuin GoPron kuva.

  2. Kiva video. Kivampi olisi, jos olis tarjolla myös jotain ohjeen tynkää siitä, mikä kamera kannattaisi ostaa. Löysin blogisi, kun googlesta koitin kameran hankintaan löytää vinkkiä.

    1. Ite harrastan värikuulaa miksi kotelo on tärkeä. Pari Sonia olen ostanunna mutta kotelot niissä rapisi tomuksi vuoden sisällä. Pelkkä kotelon uusiminen maksaa enemmän kuin kvistonin koko systeemi. Ajattelen että ostanpa joka vuosi uuden kameran niin säästää rahaa ja kasvattaa paristokapaciteettiä vuosi vuodelta lisää. Kun yksi loppuu jatkuu kuvaus seuraavalla eipä tarvitse odottaa Sonin latautumista puoli päivää ennenkun pääsee uudestaan kuvaamaan.

  3. Itsellä myös tuo Kitvision escape 4KW ja ei ole kyllä tarvinnut katua kyseisen kameran ostoa. Ainoa miinus verrattuna GoPro kameroihin mitä äkkiseltään keksin on se, että ulkoista mikrofonia ei saa kameraan kytkettyä jos haluaa joskus jotain äänellistä kuvata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *